Aerial Yoga

Wat is het?

Ontspanning, plezier en het ontdekken van een omgekeerde wereld.

3 begrippen die in mijn ogen Aerial Yoga omschrijven.

Tijdens de Aerial Yoga maken wij gebruik van een doek waarin en waarmee diverse yogahoudingen worden uitgevoerd. Door het gebruik van het doek is deze vorm van yoga geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Het doek ondersteunt en daagt uit. Denk hierbij aan houdingen waarbij evenwicht een grote rol speelt. Door het gebruik van het doek zijn dit soort houdingen extra uitdagend, maar ondersteunt deze je ook in de houdingen waardoor er verdieping van de houding kan plaatsvinden.

Door het gebruik van een doek is het ook mogelijk om omgekeerde houdingen uit te voeren. Door ondersteboven te hangen in het doek haal je de druk van de wervelkolom en kan deze ontspannen. Door het wegnemen van deze compressie kan er ook meer bewegingsvrijheid ontstaan.

Door op deze manier te spelen met de zwaartekracht, werk je aan een sterker lijf en meer balans. Daag je jezelf uit en leer je ook vertrouwen te krijgen in je eigen mogelijkheden.

De lessen worden afgesloten met een ontspanning in het doek waarbij je weer helemaal tot jezelf kunt komen.

 

Welke mogelijkheden bied ik?

In 2017 heb ik de Teacher Training Aerial Yoga en Aerial Yoga Kids met succes afgerond. Dit bied de mogelijkheid om mij voor deze lessen te benaderen. Tevens kunt u mij vragen voor workshop en/of (kinder-) feestjes.

Voor de mogelijkheden, dagen, tijden, prijzen etc kunt u mij benaderen via de gegevens genoemd onder het kopjes Contact.